Në vitin 2005 Imma dhe Angelo marrin përsipër kafenenë La Loggia. Ristrukturimi i aktivitetit që ata i dhanë jetë asaj që është sot dyqani i pastave në Firence, i pajisur me një laborator për prodhimin e vet.
La Loggia | Kafe & Pastiçeri | Firence
La Loggia
Bar kafeje
Pastë
Dreka të shpejta
Appetizers
Tabacchi
Shqyrtime
Lajmërime
Intimitet
Kontaktet
sitemap