Qëllimi i dyqanit të kafesë La Loggia është të rritet më tej, duke u ofruar klientëve një prodhim të punuar me dorë të pastave të ëmbla dhe të këndshme bazuar në përbërës natyralë të zgjedhur me kujdes.
La Loggia | Kafe & Pastiçeri | Firence
La Loggia
Bar kafeje
Pastë
Dreka të shpejta
Appetizers
Tabacchi
Shqyrtime
Lajmërime
Intimitet
Kontaktet
sitemap